Stora Badhusgatan 6

Inom Vallgraven , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

92 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Centralt belägen lokal på Stora Badhusgatan

Ljus och fräsch lokal med öppen planlösning ledig för omgående inflyttning. Lokalen har flera stora skyltfönster mot gatan och har flera möjligheter både som kontor och butik.

Ytor

  • Total yta:

    92 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Byggår:

1993

Planlösning:

Kontorslokal med öppen planlösning på 92 kvm på entréplan med pentry samt 1 toalett med dusch.

Omgivning

Omgivning/natur:

Stora Badhusgatan ligger ett stenkast från Kungsgatan och en kort promenad från Brunnsparken. Fin utsikt över Älven med goda förbindelser.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om parkeringsmöjligheter på Stora Badhusgatan samt även möjlighet att hyra parkeringsplatser precis utanför lokalen.

Kommunikationer

Knutpunkten Stenpiren Resecentrum med all tänkbar kommunikation ligger ca 50 meter från fastigheten.
Stora Badhusgatan 6

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Higab

Box 5104

402 23 Göteborg

www.higab.se

Fler annonser från Higab