Fabriksgatan 11

Centrum , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

275 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Kombilokal med mycket bra läge i centrala Borås!

Välkommen till Fabriksgatan 11! Här finner du nu en ledig kombilokal på totalt 275 kvm, varav 150 kvm kontorsyta och 125 kvm lageryta. Precis utför lokalen finns det en godshiss och lokalen har ett läge som är en våning över lastkajen. Med sitt centrala läge passar lokalen perfekt för verksamheter som söker kontor- och lagerlokal med ett centralt läge. Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 150
Lager & logistik 125

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen mitt emellan Annelundsparken och Stadsparken

Företag i närheten:

Företag i byggnaden idag är exempelvis Borås Stad, Unibrand, VG region, AdinQ, Fastmax, AB Cimbria och Vesta 12 kontorshotel

Parkeringsmöjligheter/garage:

50 platser i eget garage, 23 parkeringsplatser utomhus, varav 21 är inhägnade

Närservice:

Det finns gott om lunchrestauranger i närheten! Det finns även gym och nöjesaktiviteter som Escape Game och Laserdome i närliggande byggnader.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Ca 4 minuters promenad bort finner du hållplatsen Borås Södra Torget, där goda kommunikationsmöjligheter finns
Fabriksgatan 11

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner