Fabriksgatan 11

Centrum , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

900 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Anpassningsbar kontorslokal med mycket bra läge i centrala Borås

Välkommen till Fabriksgatan 11! Just nu finns en ledig kontorslokal om 900 kvm med ett mycket bra läge i centrala Borås. Lokalen är helt anpassningsbar, så nu har du chansen att vara med och skapa ditt kontor helt ifrån din verksamhets behov. Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    1200 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen mitt emellan Annelundsparken och Stadsparken

Företag i närheten:

Företag i byggnaden idag är exempelvis Borås Stad, Unibrand, VG region, AdinQ, Fastmax, AB Cimbria och Vesta 12 kontorshotel

Parkeringsmöjligheter/garage:

50 platser i eget garage, 23 parkeringsplatser utomhus, varav 21 är inhägnade

Närservice:

Det finns gott om lunchrestauranger i närheten! Det finns även gym och nöjesaktiviteter som Escape Game och Laserdome i närliggande byggnader.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Ca 4 minuters promenad bort finner du hållplatsen Borås Södra Torget, där goda kommunikationsmöjligheter finns
Fabriksgatan 11

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner