Algatan 24

Trelleborg centrum , Trelleborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

189 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Butikslokal i två plan i Valengallerian. Perfekt läge för handel eller enklare servering.

Butikslokal i centralt läge i Valengallerian. Perfekt för butik, café eller lättare restaurangverksamhet med egen ingång och fönster mot gågatan. Lokalen utgörs av två plan, varav butiksytan i gatuplan mäter 83 kvm. Källarplanet om 106 kvm används idag som lageryta med två mindre kontorsrum. Nuvarande hyresgäst är Specsavers. Varmt välkommen att kontakta ansvarig uthyrare för visning eller mer information!

Ytor

  • Total yta:

    189 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Valfisken Större 45

Omgivning

Omgivning/natur:

Trelleborg har idag strax under 46 000 invånare och är en stad med stark tillväxt. Fastighetsägaren planerar att bygga 144 st hyreslägenheter, inklusive 10 st stadsradhus, ovanpå gallerian med preliminärt inflyttningsdatum i slutet av 2022. Läs mer om bostadsprojektet på www.valfiskentrelleborg.se. I närheten byggs även området Västra Sjöstaden med 500 nyproducerade lägenheter, som beräknas stå klara till år 2024/2025.

Närservice:

Med sina 2,2 miljoner besökare och mix av butiker, dagligvaruhandel, apotek, mat och service är Valengallerian den absoluta mittpunkten och navet i Trelleborg. Här hittar du allt ni behöver. Flera av de stora kedjorna finns etablerade här, så som Gina Tricot, Intersport, KappAhl, Kicks och MQ. För hungriga besökare finns möjlighet att äta både frukost, lunch och middag på café Ambrosia, Subway, Queens Sportsbar och Pizzeria Valentine. Utbudet inkluderar också bankomat, paketuthämtning via Budbee och Instabox samt tandläkare och optiker.

Kommunikationer

Valengallerian ligger i centrala Trelleborg, en kort promenad från både centralstation och färjeterminalen. Från centralstationen går Pågatågen samt busslinjer 1, 2, 10, 146, 146, 181, 183, 184 och 190. Till färjeterminalen ankommer flera färjor per dag - främst från Tyskland. Med bil tar du dig till och från Malmö City på ca 20 min.
Algatan 24

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB