Ekelundsgatan 4

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

141 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor inom Vallgraven.

På centralt och lättillgängligt läge finns detta fina kontor om ca 141 m2 med ljusa öppna ytor och fönster ut mot både Ekelunds-och Magasinsgatan. Här får ni ett modernt kontor som passar för de flesta verksamheter. Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Ytor

  • Total yta:

    141 m2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Hela stadens utbud med restauranger, butiker, apotek, post etc ligger runt hörnet.

Närservice:

Mitt i city.

Kommunikationer

Till Ekelundsgatan är det enkelt att ta sig, oavsett hur du färdas. Kollektivtrafiken har flera närliggande hållplatser, bl a Stenpiren och Domkyrkan. P-hus finns på andra sidan gatan och cykelparkering finns i stort sett utanför dörren.
Ekelundsgatan 4

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor