Adelgatan 5

MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

139 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butik eller kontor i centralt sekelskifteshus

På Adelgatan 5 kan vi nu erbjuda denna lokal belägen på markplan i pampig fastighet från sekelskiftet. Stora fönster mot Adelgatan och fyra meter i takhöjd skapar härlig rymd och ljusinsläpp. Etablera ett spännande butiks- eller kontorskoncept, eller varför inte en kombination av båda? Lokalen uthyres ej till restaurangverksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    139 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Med Malmö Central som närmsta granne ligger all tänkbar service såsom restauranger, caféer, hotell och shopping i direkt anslutning till fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus finns i området.

Närservice:

Med det centrala läget så finns det direkt tillgång till centralstationen, restauranger, shopping och hotell. Läget gör det även enkelt att ta sig till och från lokalen med bil.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen ca 150 meter från Malmö Centralstation vilket gör det smidigt att ta både tåg, region- och stadsbussar till hela regionen och vidare till Sturup och Kastrup.
Adelgatan 5

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder