Bror Nilssons gata 5

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

366 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Kombilokal med både kontor och lager mitt i centrala Lindholmen.

I den äldre varvsfastigheten Förrådet mitt i centrala Lindholmen finns denna trevliga lokal om 366 kvm till uthyrning med både en ljus och luftig kontorsdel och en lager del. Här sitter man nära vattnet och Lindholmens härliga hamnpromenad som bjuder på restauranger, caféer och butiker. Lokalen finns på våningsplan tre och har ett entresol en trappa upp med fint ljusinsläpp. Vid fastigheten finns cykelparkering och dusch, det finns även elladdning i närliggande RE-garaget.

Ytor

  • Total yta:

    366 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bror Nilssons gata 5

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Närservice:

Här finns det gott om bra lunchrestauranger och affärer.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit, både med buss och färja. Det tar bara några minuter med buss från Centralstationen och färjan går hela tiden mellan Lindholmspiren och Rosenlund.
Bror Nilssons gata 5

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB