Gamlestads torg 7

Gamlestaden , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

3 000 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vill du ha ett modernt kontor inom 6 min resväg från Göteborgs Centralstation? Då ska du titta närmare på vårt fullservice hus på Göteborgs nya kn...

Vill du ha ett modernt kontor inom 6 min resväg från Göteborgs Centralstation? Då ska du titta närmare på vårt fullservice hus på Göteborgs nya knutpunkt - Gamlestads torg. Hit kan du flytta in i en lokalen som ligger på våning 10 och kan ta upp till 25 arbetsplatser plus ett härligt konferensrum. Lokalens planlösning går att förändra ett ert behov. Utöver kontoret har ni tillgång till en gemensam terrass på övervåningen, bekväma konferensytor och en gemensam reception som tar emot era gäster. Det är mycket lätt att ta sig hit då det är endast en hållplats mellan Gamlestads torg och Göteborgs Central, vilket tar endast sex minuter med spårvagn och fyra minuter med pendeltåget. Plus i kanten för de som cyklar då det finns ett särskilt hus för cykelparkering.

Ytor

  • Total yta:

    300 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gamlestaden 740:132

Byggår:

2018

Våningsplan:

10

Dokument

Gamlestads torg 7

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB