Kardanvägen 9

Kardanvägen , Trollhättan
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 450 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverade, flexibla kontorsytor på Kardanvägen!

Det här kontoret erbjuder blandad planlösning både mindre och större kontorsrum, samt öppna ytor för kontorslandskap eller konferensrum. Här finns även möjligheten till tre entréer, därav möjligheten att dela av kontoret i mindre delar. Det finns även möjlighet att hyra till ett kallager om 84 kvm på fastigheten. Parkering finns i direkt anslutning till lokalen. Välkommen till oss för visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 200 450

Omgivning

Skyltläge:

Skyltläge mot E45!

Kardanvägen 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner