Lextorpsvägen 985

Trollhättan , Trollhättan
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 - 750 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Nyproducerad Handel/Industrifastighet med skyltläge mot E45.

Här erbjuds en öppen lager/butikslokal om 1450 kvm med tillhörande gårdsyta. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål.
Fastigheten erbjuder även goda skyltmöjligheter med de vältrafikerade vägarna intill. Det finns även möjlighet att hyra en del av lokalen!

Takhöjd till balk: 6 meter
Nockhöjd: 7,6 meter
40 Parkeringsplatser

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 300 750

Omgivning

Skyltläge:

Skyltläge mot E45

Lextorpsvägen 985

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner