Första Långgatan 28B

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

328 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fräsch lokal med bra ljusinsläpp

Denna lokal ligger högst upp i huset med utsikt över Masthugget och Göteborgs hamn. Lokalen har en väldisponerad planlösning men passar den inte verksamheten så finns det möjlighet att utforma den utifrån behov och önskan.

Ytor

  • Total yta:

    328 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

8 av 8

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas.

Närservice:

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker att tillgå.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuters promenad till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.
Första Långgatan 28B

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder