Stora Nygatan 13

Centrum , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

135 - 715 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Fantastisk möjlighet att hyra lokal där man kan utforma ytan helt efter egna önskemål!

Här finns nu möjlighet att hyra en lokal om totalt ca 700 kvm, mitt i centrala Göteborg. Lokalen har en fantastisk potential att skapa en unik yta, antingen för kontorsverksamhet eller mer publik verksamhet. Lokalen är i tre våningsplan från markplan och två våningar upp. Lokalen går att hyra som en sammanhängande yta, då man kan sätta in interntrappor, men det är även möjligt att dela upp lokalen och hyra delar. Ytorna i markplan nås antningen direkt via gatan, genom egna entréer eller gemensam hiss. Här finns ytor om totalt ca 260 kvm. Ytan går att använda antingen som kontor, mötesrum eller för mer publik använding som butik/utställning. Ytan i entréplan har både kontor med utsikt över kanalen och Trädgårdsföreningen samt ytor längre in som har ljusinsläpp via en ljusgård. Här finns möjlighet att skapa något unikt med lite kreativitet. Lediga ytan i detta våningsplan är ca 135 kvm. En trappa upp finns ytterligare kontorsytor om ca 320m2. Dessa ytorna har fönster mot kanalen och Trädgårdsföreningen samt mot ljusgården. Mot kanalen har denna lokalen även en härlig balkong. Kontakta gärna oss på Relier för mer information!.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 135 715

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Närservice:

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.
Stora Nygatan 13

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Sven Källfelts gata 206

426 71 Västra Frölunda

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor