Tvågårdsvägen 1

Knutstorp , Tygelsjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

498 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Fin mangårdsbyggnad i vacker gårdsmiljö utanför Malmö passande till företagsboende!

På denna fina gård i Tygelsjö har du nu möjlighet att hyra en eller två stora lägenheter som passar perfekt till företagsboende. Lägenheterna är 302 kvm samt 196 kvm, totalt ca 500kvm. De är ljusa och fina med fräscha kök och badrum. Som utsikt har du en stor trädgård och åkrar, och du kan även se Öresundsbron. På gården finns även ekonomibyggnader till uthyrning för olika verksamheter. Från Tygelsjö har du nära in till centrala Malmö men även på andra hållet nära till Näset som är fullt av fina stränder.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    498 m2

Ytbeskrivning

Lägenhet 1 är 10 rum fördelade på 302 kvm. Lägenhet 2 är 7 rum fördelade på 196 kvm. Båda lägenheterna har ljusa och fina rum samt nyrenoverade kök och badrum.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Två lägenheter på vardera tre våningar.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Nära anslutning till E6:an

Omgivning

Omgivning/natur:

Öppna landskap. 10 minuters bilfärd till närmsta strand eller golfbana.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter på gården.

Närservice:

Kort cykel eller bilfärd in till Ica Nära i Tygelsjö. 10 minuters bilfärd till Svågertorp och Hyllie som bjuder på stort utbud med shopping och restauranger. IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Emporia etc.

Skyltläge:

Finns 3 flaggstänger som syns bra från E6:an.

Tvågårdsvägen 1

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner