Södergatan 14

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

240 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Över takåsarna mitt i city, mitt på gågatan.

Mitt på Södergatan har vi möjligheten att erbjuda en fräsch kontorslokal om 240 kvm. Öppen planlösning, stora mötes-och konferensrum samt trevligt pentry med plats för fika/paus intill. Lokalen har ett härligt genomgående ljusinsläpp från två väderstreck. Här kommer du ovan takåsarna och från din arbetsplats får du en obruten utsikt över staden, hela vägen från Sankt Petri kyrka till Hyllie. Gångavstånd till all tänkbar service i hjärtat av Malmö. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Ytor

  • Total yta:

    240 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12089

Byggår:

1967

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter, men det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbeläget parkeringshus. Kontakta Vasakronan för mer information. Mer information om parkeringsmöjligheter i Malmö finner ni på Parkering Malmö , Aimopark   och Apcoa  hemsidor.

Närservice:

Fastighetens fantastiska läge erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från fastigheten är väldigt goda och många av Malmös mest populära platser ligger dessutom på gångavstånd. Promenadavstånd till strategiska platser: Triangeln - 13 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 1 minut Centralstationen - 4 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Södergatan 14

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan