J A Wettergrens gata 5

Högsbo
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

285 m²

Hyra

1 516 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Letar du efter ett mindre kontor söder om Göteborgs centrum? Då har vi en ledig kontorslokal på 285 kvm strax utanför vägtullarna i Högsbo för er ...

Letar du efter ett mindre kontor söder om Göteborgs centrum? Då har vi en ledig kontorslokal på 285 kvm strax utanför vägtullarna i Högsbo för er att sätta er prägel på. Högst upp i byggnaden på J A Wettergrens gata 5 hittar du den här lokalen. Det här är ett av de bästa lägena söderut från Göteborgs stadskärna och det går snabbt att ta sig in till centrum med både bil, buss och cykel. Lokalen kommer renoveras och anpassas till nästa hyresgäst med möjlighet till att skapa ett kontor för både samverkan och individuell fokusering. Du kan exempelvis ha både enskilda kontorsrum och blanda med öppna kontorsytor för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. I närområdet finns många lunchrestauranger och även en restaurang i samma byggnad. Vill du motionera eller ta en inspirerande promenad i närhet till kontoret finns vackra Änggården inom räckhåll. Högsbo står nu inför en förändring när arbetet med Södra Änggården kommer igång. Området ska förvandlas till en blandstad med bostäder, handel och kontor. Tusentals bostäder kommer växa fram och samsas med det stora handelsområdet i södra Göteborg. Det kommer bli en ny gatustruktur, utbyggd kollektivtrafik och ett ännu mer utvecklat cykelvägnät.

Ytor

  • Total yta:

    285 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1516

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 32:3

Våningsplan:

4

Dokument

J A Wettergrens gata 5

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB