J A Wettergrens gata 5

Högsbo
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 585 - 2 050 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Visste du att det finns moderna kontor med lageryta i expansiva Högsbo att hyra? Idag finns det en tillgänglig kombilokal med kontor på J A Wetter...

Visste du att det finns moderna kontor med lageryta i expansiva Högsbo att hyra? Idag finns det en tillgänglig kombilokal med kontor på J A Wettergrens gata 5 om 1 585 kvm på översta våningsplanet plus ett lager på 465 kvm i byggnaden intill. Kontorslokalen är till största delen nyrenoverad med fina ytskikt och färdig att flytta in i. Här finns en blandning av öppna kontorsytor, större och mindre kontorsrum och mötesrum med en fin reception och lounge. Planlösningen går att anpassas efter din verksamhet. Det intilliggande lagret är ett varm- och kallager på 465 kvm med markanslutna portar och en väl inhägnad lastgård. Här finns också tillgång till ett omklädningsrum med pausyta. Lagrets placering gör det lätt med transporter via Dag Hammarsköldsleden, Söderleden, E6an eller Hisingen via Hisingsbron. Här trivs bolag som ser en framtid framför sig i en stadsdel i förändring. Med ett av de bästa lägena söderut från Göteborgs stadskärna, strax utanför vägtullarna, går det också att snabbt ta sig in till centrum med både cykel, buss eller bil. Det finns dessutom gott om parkering för både anställda och besökare. Vill du motionera under lunchen i skogen är närheten till Änggården en trevlig möjlighet. Nu står området inför en spännande förändring när arbetet med Södra Änggården tar fart som kommer förvandla den här delen av Göteborg till en blomstrande blandstad med bostäder, handel och kontor. Tusentals bostäder kommer växa fram och samsas med det stora handelsområdet i södra Göteborg. Hållbarhet är i fokus med en ny gatustruktur, utbyggd kollektivtrafik och ett ännu mer utvecklat cykelvägnät.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 585 2 050

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 32:3

Våningsplan:

4

Dokument

J A Wettergrens gata 5

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB