J A Wettergrens gata 5

Högsbo
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Letar du efter ett modernt kontor i södra Göteborg? Då finns här en ledig kontorslokal på 600 kvm på översta våningen i expansiva Högsbo.

Letar du efter ett modernt kontor i södra Göteborg? Då finns här en ledig kontorslokal på 600 kvm på översta våningen i expansiva Högsbo. Det här är ett av de bästa lägena söderut från Göteborgs stadskärna med en utsikt i de flesta väderstreck. Här finns bra tillgång till parkeringsplatser strax utanför vägtullarna. Samtidigt är det lätt att ta sig hit via buss och cykel. Lokalen är nyrenoverad med fina ytskikt och ett nytt pentry tillkommer med en fin pausyta. Här har du en mix av öppna kontorsytor, kontorsrum, mötesrum och lounger med ett härligt ljusinsläpp. I bottenvåningen på huset finns också en restaurang. Vill du motionera under lunch är närheten till Änggården en trevlig möjlighet. Du har också tillgång till dusch och de gemensamma omklädningsrummen i din lokal. Södra Änggården kommer att förändra området genom att förvandla den här delen av Göteborg till en blomstrande blandstad med bostäder, handel och kontor. Det tillkommer en ny gatustruktur, utbyggd kollektivtrafik och ett ännu mer utvecklat cykelvägnät. Tusentals bostäder kommer växa fram och samsas med det stora handelsområdet i södra Göteborg.

Ytor

  • Total yta:

    600 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 32:3

Våningsplan:

4

Dokument

J A Wettergrens gata 5

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB