Åvägen 17 C

Gårda , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust och fräscht kontor ledigt i Gårda

Nu finns en ljus och fin kontorslokal på 120 kvm ledig i populära Gårda med inflyttning under hösten. Kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    120 m2

Utförande

Byggår:

1896

Planlösning:

Kontorslokalen består av 2 kontorsrum, kök samt toalett.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns på gården och i garage i nära anslutning till fastigheten.

Närservice:

I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet, SATS och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer

Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20.
Åvägen 17 C

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Higab

Box 5104

402 23 Göteborg

www.higab.se

Fler annonser från Higab