Lefflersgatan 5

Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

196 m²

Hyra

1 200 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
Mindre lager/verkstadslokal i Fyrislund med port samt bra personalutrymmen. Möjlighet till kontor i anslutning till personalutrymmen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 196 1 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1200

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Du kommer in via en gemensam entré. Härifrån når du först ett fikarum/lunchrum och innanför det ett omklädningsrum med WC och dusch. Via köket kommer du vidare in i lager verkstaddelen. Lokalen har en takhöjd på ca 2,90 m. Du har en stor garageport på baksidan som underlättar in och urlastning i lokalen. Möjlighet till att bygga kontor i anslutning till lunchrummet.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är ett handels- och kontorsområde med även lättare verkstadsföretag. Området ligger i södra Uppsala och har mycket goda kommunikationsförbindelser till Uppsala centrum med buss eller bil. Området består av en blandning av kontor, handel och service och produktionsföretag. God acces till E4:an och Arlanda/Stockholm. Man når även lätt med bil andra större vägar runt Uppsala.

Företag i närheten:

Flera lunchrestauranger finns att välja på i Fyrislund. Även närhet till större livsmedelsbutiker och närhet till Boländerna som är ett av Uppsalas största handelsområden med bl.a. IKEA, Bauhaus, Elgiganten och mycket mer.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar närliggande gator.
Lefflersgatan 5