Kontrabasgatan 7

Västra Frölunda , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

221 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorsindelat kontor, perfekt för det mindre företaget!

Här sitter ni i en modern och ljus kontorlokal med ljusinsläpp från tre sidor. Lokalen har ett utmärkt skyltläge mot Västerleden. Kontoret består av åtta kontorsum, 2 större kontorrsum / konferensrum samt en öppen kontorsyta. Utöver det ett paus / pentry, kopiering, mindre förråd, samt WC och RWC. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    221 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Närservice:

Frölunda torg ligger inom gångavstånd där all tänkbar service finns.

Kommunikationer

I området finns det goda kommunikationer. Endast gångavstånd till Frölunda Torg som är Göteborgs näst största köpcentrum och samtidigt med närhet till både havet och naturområden. Nära till busshållplats med bussar som tar dig till Göteborgs centrum på ca 20 min.
Kontrabasgatan 7