Grafikgatan 17

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 1 200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Nu finns chansen att förhyra nyproducerade kontorslokaler med tillhörande lager i källarplan i Östra Fyrislund!

Nu finns chansen att förhyra nyproducerade kontorslokaler med tillhörande lager i källarplan. Lokalerna är placerade i Östra Fyrislund med snabb access till både centrala delarna av Uppsala samt E4:ans på och avfarter. Lokalerna ligger på våningsplan 1 och 2 och har en yta om 400 kvm/våning. I källarplan finns även förrådsytor att hyra och även denna yta är ca 400 kvm. P-platser finns att tillgå i anslutning till lokalerna och byggnaden erbjuder gemensamhetsytor i form av reception, mötesrum och lunchrum.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 400 1 200

Utförande

Planlösning:

Flexibla kontorsytor på våningsplan 1 och 2 som kan anpassas efter kommande hyresgäst. De nyproducerade lokalerna bjuder på generöst ljusinsläpp med stora fönsterpartier i tre riktningar. Lokalerna kan hyras som rumsindelade eller öppna kontorsytor och är utrustade högkvalitativa materialval avseende grundutförandet och kommer naturligtvis med toaletter och pentry. Möjligheten till delade gememsamhetsytor finns där man som hyresgäst kan dela flertalet konferensrum, reception samt lucnhrum med övriga hyresgäster.

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra fyrislund är ett nyetablerat industri och handelsområde i Sydöstra Uppsala som växer med snabb takt. Området är beläget längs med E4an och är redan idag en mycket attraktiv arbetsplats för många stora företag på grund av dess geografiska placering.

Företag i närheten:

I Östra Fyrislund finner du det mesta avseende närservice. Här finns butiker, restauranger och den populära stormarknaden ICA maxi Gnista. Inom en snar framtid dyker det även upp flertalet idrottsanläggningar med tillhöranderestauranger och konferensanläggningar.

Kommunikationer

Fina Cykelbanor i alla riktingar Buss 804 tar dig hela vägen till Centralstationen på 15 minuter. E4ans på och avfart ligger i anslutning till fastigheten vilket gör det mycket smidigt för den bilburne.
Grafikgatan 17