Norra Ågatan 10

Stampen , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns ett nyrenoverat ledigt kontor på 100 kvm i Stampen

Ljus och fräsch helt nyrenoverad kontorslokal på 100 kvm ledig för inflyttning vid årsskiftet. Lokalen har en fin öppen planlösning med många möjligheter och vacker utsikt mot parken. Kontakta oss gärna för en visning av detta fina kontor!

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Utförande

Byggår:

1969

Våningsplan:

3

Planlösning:

Kontor på 100 kvm med öppen planlösning. Köksdel samt 1 toalett.

Omgivning

Omgivning/natur:

Hantverkshuset Stampen ligger strax bredvid Mölndalsån, Kungsbackaleden, Svingeln och Olskroken. Husets närmaste granne är Gullbergsbrohemmet som byggdes redan på 1700-talet.

Närservice:

I närområdet finns restauranger, caféer och butiker, bland annat runt Svingeln, Odinsplatsen och Olskrokstorget.

Kommunikationer

Bredvid Hantverkshuset Stampen ligger knutpunkten Svingeln. Här kan du ta spårvagnarna 1, 3, 6 och 8. Även ett stort antal busslinjer går förbi Svingeln. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i husets garage.
Norra Ågatan 10

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Higab

Box 5104

402 23 Göteborg

www.higab.se

Fler annonser från Higab