Linnégatan 47

Linné , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Nu har du chansen att etablera din verksamhet i centralt belägen butikslokal! 180 kvm & stort skylfönster ut mot en av Göteborgs populäraste gator!

Butikslokalen är om 180 kvm och är beläget med stort skyltfönster ut mot Linnégatan där många människor passerar varje dag. Till lokalen ingår en mindre personalyta, och det finns även möjlighet att hyra till förråd i källarplan vid behov. Restaurang med varmkök är ej möjligt i lokalen

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    180 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Omklädningsrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Öppen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Bara några meter bort finner du naturområdet Slottsskogen där härliga lunchpromenader kan avnjutas!

Företag i närheten:

Gott & Borg, Phone hero, Subway, Brunchoteket, Lilla Tokyo Sushibar, Lidl, Johans högtidskläder, m.fl..

Närservice:

Linnégatan är en centralt belägen gata i Göteborg där det finns gott om service i form av restauranger, butiker, hotell, gym och mycket annat.

Kommunikationer

I närheten till lekalen finns det goda kommunikationsmöjligheter från hållplatsen Olivedalsgatan där busslinjen 6E och spårvagnslinjerna 1, 2 och 6 trafikerar. Ytterligare intilliggande hållplats är Vegagatan där där även busslinjerna 60 och 190 trafikerar.
Linnégatan 47

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner