Köpmansgatan 4A

Centrum , Vänersborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Ledig lokal om 160 kvm i centrala Vänersborg!

Nu finner du en ledig lokal om 160 kvm som passar både kontor- och butiksverksamhet.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
Skyltfönster
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Hemmakväll, Fiorina, Que pasa, Istanbul kolgrill HB, NS Sportswear AB, m.fl..

Närservice:

Med dess centrala läge i Vänersborgs så finns det ett stort serviceutbud i området i form av shopping, livsmedelsbutiker, caféer, restauranger, bio, frisörer och mycket mer!

Kommunikationer

Närmaste busshållplats finner du några meter ifrån byggnaden, Vänersborg Torget, där det finns ett brett utbud av busslinjer som trafikerar området
Köpmansgatan 4A

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner