Edsgatan 18

Centrum , Vänersborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 1 200 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Restaurang & café
  • Övrigt

Nu har du chansen att etablera din verksamhet i centrala Vänersborg! Lediga lokaler från 200 kvm

Just nu finns det lediga lokaler för handel-, restaurang- eller kontorsverksamhet från 200 kvm på Edsgatan 18, som ligger med ett perfekt läge mitt på Vänersborgs gågata.

Byggnaden består av 3 våningar, med möjlighet att delas av i storlekar mellan 200 till 1200 kvm (se planritning). Lokalens entréplan har en yta på 600 kvm och består av stora glaspartier med fint ljusinsläpp. Nedan finner du källarplanet som är om 600 kvm. På våning 1, en trappa över entréplan finner du ett lokalutrymme om 250 kvm, samt en takterrass.

Planritningarna visar förslag på möjlig ytfördelning.

Tveka inte att höra av er vid eventuella frågor!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 200 1 200

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Edit’s Deli, Interflora, Espresso House, Smycka Malmströms, Vesna-Hårvård, m.fl..

Närservice:

Med dess centrala läge på Vänersborgs gågata så finns det ett stort serviceutbud i området i form av shopping, livsmedelsbutiker, caféer, restauranger, bio, frisörer och mycket mer!

Kommunikationer

Närmaste busshållplats finner du några meter ifrån byggnaden, Vänersborg Torget, där det finns ett brett utbud av busslinjer som trafikerar området
Edsgatan 18

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner