Datavägen 12A

ASKIM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

347 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kombilokal i attraktiva Sisjön

Yteffektivt och trevligt kontor mitt i hjärtat av Sisjön. Möjlighet till lagerdel med dubbeldörr i markplan. Kontoret har en välplanerad planlösning med rum i olika storlekar. Pentryt ligger trevligt placerat mitt i lokalen. Här finns två toaletter varav en HWC. Här har man närhet till buss som trafikeras med två linjer, 88 och 84, samt all annan service som Sisjö centrum har att erbjuda. Välkommen att kontakta oss för visning.

Ytor

  • Total yta:

    347 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Närservice:

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Storleken, mångfalden och det strategiska läget i sydvästra Göteborg ger spännande utvecklingsmöjligheter.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i Sisjö industriområde och har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.
Datavägen 12A

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder