Hyllie Boulevard 53

Hyllie , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 30 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE Trivsamma kontorsrum för 3-6 personer. Bli först att flytta in i nybyggt och toppmodernt kontor.

Trivsamma kontorsrum för 3-6 personer. Bli först att flytta in i nybyggt och toppmoderna kontorsrum! Fullt utrustade med bland annat höj-och sänkbara skrivbord. Eden – ett intelligent kontor med hjärta! På Eden Hyllie kommer vi att erbjuda förstklassig service och smarta digitala lösningar som främjar produktivt arbete och uppmuntrar till en balanserad vardag. Här kommer människans välmående alltid först. De gemensamma ytorna har en egen klimatzon som byter karaktär med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära

Övrig information

Övrigt:

ALLT INGÅR Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska. På Eden Hyllie ingår dessutom cykelrum och cykelverkstad och tillgång till EDEN cyklar. Stort omklädningsrum med duschar. Takterrass med mötesrum och arbetsplatser och en utegård för informella möten och/eller arbete.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 30

Ytbeskrivning

Trivsamma kontorsrum för 3-6 personer Fullt utrustade med höj- och sänkbara skrivbord

Bekvämligheter

Cykelrum
Mötesrum
Reception

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Eden

Byggår:

2021

Våningsplan:

2

Planlösning:

Kontorsrum 10 - 30 kvm.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Hyllie Station, Stadsbuss eller bil

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Närservice:

400 meter till Hyllie station och Emporia shoppingcenter

Kommunikationer

Hyllie station, Stadsbuss eller bil
Hyllie Boulevard 53

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Höstbruksvägen 13

245 43 Staffanstorp

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB