Kungsgatan 91 A

Industristaden/Kungsängen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

119 m²

Hyra

2 000 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
Nu finns möjlighet att öppna din verksamhet i en hörnlokal med ett bra synligt läge i Industristaden. Det är en lokal som passar bra för caféverksamhet eller butik. Tillträdet är i maj 2022.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 119 2 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2000

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Lokalen om 118.5 kvm är en hörnlokal med två entréer och många fönster i vinkel som ger ett generöst ljusinsläpp. Det är en öppen yta med pentry och en HWC längst in i lokalen. Lokalen kommer vara färdigställd enligt följande: * HWC, grå klinker 15x15cm, vitt blankt kakel 25x40cm. * Målning av väggar, vit, glans 7. * Golvbeläggning, linoleummatta grå. * Ventilation med separat aggregat i lokalen och kanalisation utförs. * Värmesystem utförs. * El och fiber dras in i lokalen till en el central. Ett första fiberuttag utförs. *Vatten och avlopp dras in. * Pentry utförs (Micro, diskmaskin och bänkkylskåp ingår) * Undertak * Utslagsvask utförs.

Omgivning

Företag i närheten:

Vid Resecentrum finns det ett bra utbud av service med matbutiker, caféer och restauranger. Det tar ca 10 minuter att promenera till gågatan mitt i city och där finns ett generöst utbud av service med ett flertal caféer, restauranger och ett varierat utbud av butiker.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer då Resecentrum ligger ett stenkast från lokalen. Resecentrum är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det går snabbt att ta sig via Kungsgatan till de större påfarterna kring Uppsala.
Kungsgatan 91 A