Askims verkstadsväg 1

Sisjön , Askim
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

86 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Passa på! Nu finns en mindre kontorslokal ledig i vår populära fastighet i Sisjön!

Välkommen till en trevlig kontorsfastighet i expansiva och populära Sisjön på våning 1. Nära ut på leden och bra utbud av restauranger, handel och service i området.

Ytor

  • Total yta:

    86 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Askim ligger i den sydvästra delen av Göteborgs kommun och är en biltur på ungefär 15-20 min ifrån centrala Göteborg. Här återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet och är ett attraktivt industriområde. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Företag i närheten:

Mattkillarna, 5S Bil, Pumpteknik

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns på området.

Närservice:

Området har ett stort utbud med service, allt från lunchrestauranger till stora butikscentra och övrig service.

Kommunikationer

Med Buss: Flera busslinjer stannar inom 2 minuters promenadavstånd. Med Bil: Nära större trafikleder som söderleden och väg 158.
Askims verkstadsväg 1

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop