Askims verkstadsväg 1

Sisjön , Askim
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

86 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Passa på! Nu finns en mindre kontorslokal ledig i vår populära fastighet i Sisjön!

Välkommen till en trevlig kontorsfastighet i expansiva och populära Sisjön på våning 1. Nära ut på leden och bra utbud av restauranger, handel och service i området.

Ytor

  • Total yta:

    86 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Askim ligger i den sydvästra delen av Göteborgs kommun och är en biltur på ungefär 15-20 min ifrån centrala Göteborg. Här återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet och är ett attraktivt industriområde. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Företag i närheten:

Mattkillarna, 5S Bil, Pumpteknik

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns på området.

Närservice:

Området har ett stort utbud med service, allt från lunchrestauranger till stora butikscentra och övrig service.

Kommunikationer

Med Buss: Flera busslinjer stannar inom 2 minuters promenadavstånd. Med Bil: Nära större trafikleder som söderleden och väg 158.
Askims verkstadsväg 1

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

11144 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop