Krokslätts fabriker 32

Krokslätt , Mölndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

190 - 360 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal på 190 kvm med 5-6 meter takhöjd! Ljus och öppen lokal med stora fönster!

Välkommen till Krokslätts Fabriker 32!

Riktigt härligt kontor/utställning på 190 kvm. Öppen planlösning och ljus, fräsch och trevlig lokal som går att anpassa. Lokalen nås både med personhiss och lastentré på samma våningsplan. Takhöjd 5-6 m. Våningsplan 2 av 4.

Fastighetsägaren har även arbetat fram en förelsagen planritning över hur lokalen skulle kunna anpassas om det skulle önskas (se planritningar i bilder).

Vid årsskiftet 22/23 kommer lokalen intill om 360 kvm bli ledig, vilket gör att det finns möjlighet att hyra totalt 550 kvm (se planritningar i bilder). Lokalen om 360 kvm är idag iordninggjord med fräscha och moderna ytskikt.

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 190 360

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Parkering
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Inflyttning kan ske 3 månader efter påtecknat hyreskontrakt.

Utförande

Våningsplan:

2 av 4

Planlösning:

Öppen planlösning med entresol.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Här sitter du med direkt anslutning till Safjällets naturreservat! Gott för en lunchpromenad. Krokslätt Fabriker är idag ett företagsområde med kulturhistoriska värdefulla äldre fabriksbyggnader kompletterade med nybyggda kontorshus.

Företag i närheten:

Här sitter ca 100 företag i de restaurerade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnaderna som kompletteras med nybyggda kontorshus.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-hus finns på området, även parkeringsplatser utanför lokalen

Närservice:

I området finns större konferensrum att hyra. Här finns gott om lunchrestauranger, gym, frisör, hotell och närhet till Mölndals Galleri med all tänkbar shopping och service. En ny restaurang öppnas även i oktober intill lokalen. En ny restaurang öppnas även i oktober, som vid vissa tillfällen kommer erbjuda kvällsspelningar.

Kommunikationer

Här sitter du vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg. Närmsta buss- och spårvagnshållplats är Krokslätts Fabriker som tar dig till Korsvägen på 9 minuter och Mölndals Centrum på 5 minuter.
Krokslätts fabriker 32

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner