Anders Personsgatan 14

Gårda , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

610 m²

Hyra

2 200 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Letar du efter en centralt ledig kontorslokal i Göteborg som du lätt kan ta bilen till? Då ska du titta närmare på den här 610 kvm lokalen i Gårda.

Letar du efter en centralt ledig kontorslokal i Göteborg som du lätt kan ta bilen till? Då ska du titta närmare på den här 610 kvm lokalen i Gårda. Hit kan du köra enkelt via Ullevimotet och det finns möjligheter till parkering i både låst garage och p-däck. På 20 minuter med bil tar du dig exempelvis till Landvetter flygplats. Lokalen är belägen på våning 2 och har en blandning av kontorsrum, inslag av konferens och pentry. Det finns dessutom en liten terrass där du kan njuta av en fikapaus när vädret tillåter. Här finns också möjligheter att anpassa planlösningen till en viss del. Inom Gårda händer det mycket med både nybyggen och generell uppfräschning av området. Här etablerar sig fler och fler företag. Det finns bra med restaurangmöjligheter i området och dessa kommer bli fler när projekten väl är klara.

Ytor

  • Total yta:

    610 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2200

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gårda 4:11

Byggår:

1965

Våningsplan:

2

Dokument

Anders Personsgatan 14

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB