Köpmansgränd 6

Centrum , Vänersborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

550 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Kontorslokal om 550 kvm i Centrala Vänersborg!

Flexibel kontorslokal om 550 kvm i centrala Vänersborg. 450 kvm avser kontorsytor på plan 0 och 100 kvm avser lagerytor på plan -1. Lokalen utgörs av 8 st. Kontorsrum/Konferensrum och en öppen yta. Lokalen är tillgänglighetsanpassad.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 450
Lager & logistik 100

Utförande

Planlösning:

Öppen/Rumsindelad.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

1 Minut promenadavstånd till Vänersborg Torget!

Köpmansgränd 6

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner