Kittelgatan 7

Götene
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

750 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Välkommen till ett skräddarsytt hus som möjliggör boende och gemenskap i olika former.

Nu finns möjligheten att hyra denna optimala och högklassiga fastighet för alla typer av gemensamma boenden såsom LSS, HVB, internat, migrationsvård, frivård, habilitering med mera. Fastigheten totalrenoverades under 2015 vilket ger lokalerna hög standard, funktionalitet och modernitet. Huset tillåter 20 till 30 personer bo och leva säkert, effektivt samt gemensamt med bibehållen individuell integritet. Fastigheten har en stor inhägnad gräsmatta samt uteplats som skapar fina ytor för att vistas utomhus. Fastigheten finner ni i Götene, en ort i Götene kommun i Västra Götalands län med närhet till väg E20. Götene är en företagskommun med cirka 1400 företag. Här finns många stora företag såsom Gunnar Dafgård AB, Arla Foods och Götenehus. Välkomna till er framtida skräddarsydda lokal!

Övrig information

Övrigt:

Lokalen har högklassig brandsäkerhet både på insidan av fastigheten med sprinklers, samt på utsidan. Vidare är lokalen väl utrustad med ett gediget skalskydd, med förstklassig inre och yttre säkerhet.

Ytor

  • Total yta:

    750 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Solguden 1

Renoveringsår:

2015

Planlösning:

Lokalen består av 22 stycken boenderum i varierande storlek, personalrum för övernattning, ett större kök med stor yta för gemensamma måltider, två stora gemensamhetsytor samt flertalet toaletter och duschar. Se bifogad planritning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Genom att vara belägen i ett villaområde, skapas ett lugnt och gemytligt område kring fastigheten. Götene är beläget vid Vänerns östra strand och platåberget Kinnekulle som ingår i UNESCO:s biosfärsområde med oerhört vacker natur.

Närservice:

I Götene centrum finns det ett brett utbud av livsmedelsbutiker, caféer, restauranger samt butiker.

Kommunikationer

Goda kommunikationer via Europa– och riksvägar samt järnväg, erbjuder snabba persontransporter och närhet till hela landet.
Kittelgatan 7