Birger Jarlsgatan 6 D

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

125 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor på femte våningen -125 kvadratmeter för 12 arbetsplatser.

På en attraktiv adress vid Stureplan erbjuder vi nu en nyrenoverad lokal på 125 kvadratmeter med plats för upp till 12 kollegor. Här jobbar ni mitt i smeten på Östermalm i kvarter som lever dygnet runt. Kontoret på femte våningen är smakfullt nyrenoverat med ljusa färger och har fina ljusinsläpp från de vackra fönstren. Planlösningen är blandad med en större öppen yta där ni kan sitta och jobba tillsammans och två rum för möten eller mer ostört arbete. Läget är smidigt med garage, tunnelbana och bussar precis runt hörnet. Bara ett stenkast från kontoret ligger både Kungsträdgården och Humlegården, som är vackra parker året om och som passar bra för en promenad, medtagen lunch eller varför inte ett walk and talk-möte? Miljöklassad 1800-tals fastighet med attraktivt läge nära tunnelbana, shopping och grönområden Fastigheten är miljöcertifierat med LEED Silver och är ett före detta bostadshus från slutet av 1800-talet som idag består av vackra och praktiska kontorslokaler. I kvarteren utanför entrén myllrar det av liv med allt nära som bland annat varuhuset NK, flera hotell, gym, Sturebadet och all service ni kan tänkas behöva. Den här delen av Östermalm fungerar som en naturlig mötesplats både vardag som helg. Välkomna att boka en visning på Birger Jarlsgatan 6D!

Ytor

  • Total yta:

    125 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

683

Byggår:

1891

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Hyresgäster kan kontakta Aimo park på telefon 0771-96 90 06, eller besök www.aimopark.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Birger Jarlsgatan och Grev Turegatan.

Närservice:

Fastigheten är belägen invid Nybroplan med närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden, ett stenkast från Kungsträdgården och Norrmalmstorg. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar. Restauranger  I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten ligger exempelvis restaurangerna Riche, East, Sturehof samt i närliggande gallerior där det finns ett stort urval av restauranger och caféer.   Shopping  När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid Stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. På Regeringsgatan ligger gallerian Mood Stockholm som kantas av kaféer, butiker och restauranger.   Träning och hälsa Sats Stureplan - Beläget på Birgerjarlsgatan 6C.    Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59  Aleris vårdcentral - Beläget på Riddargatan 1    Sturebadet - Beläget i Sturegallerian

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city. Arlanda Express - 10 min Citybanan och T-centralen -12 min Stockholms centralstation - 12 min Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central) London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats) Tunnelbana Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg och ligger bara någon minut från fastigheten. Bussförbindelser Ett flertal busslinjer passerar även utanför på Birger Jarlsgatan. För mer information, se Länk till SL:s webbplats Länk till SJ:s webbplats
Birger Jarlsgatan 6 D

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36, Box 30074

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan