Olof Asklunds gata 8

Högsbo , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

750 m²

Hyra

1 600 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vill du hyra en kontorslokal i södra Göteborg? I Högsbo finns den här lediga lokalen på 750 kvm på ett eget våningsplan.

Vill du hyra en kontorslokal i södra Göteborg? I Högsbo finns den här lediga lokalen på 750 kvm på ett eget våningsplan. Lokalen har bra utsikt från våning 4 över omgivningarna. Kontoret är uppbyggt runt en ljusgård, vilket gör att det blir ett bra ljusinsläpp oavsett var du än befinner dig i lokalen. I dagsläget finns här många öppna ytor och kontorsrum i olika storlekar, men det går också att anpassa lokalen för er verksamhet. Det finns möjlighet till att hyra parkeringsplatser i garaget med fördelen att Högsbo ligger söder om vägtullarna. Det gör att bilpendling söderifrån är extra fördelaktigt. Dessutom är det enkelt att ta sig hit med cykel då det finns bra med cykelvägar. Området håller på att förvandlas till en blandstad med bostäder, affärer och kontor. Framtiden är startad för omvandlingen till “Södra Änggården”. Förutom nya fastigheter kommer det även skapas en ny gatustruktur och förbättrad kollektivtrafik.  Här kan du gå på en digital rundvandring i lokalen https://www.platzer.se/wp-content/uploads/2019/05/LedigLokal_OlofAsklundsgata_kortversion_lowquality.mp4

Ytor

  • Total yta:

    750 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 2:1

Byggår:

1991

Våningsplan:

4

Olof Asklunds gata 8

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB