Borgarfjordsgatan 6

Kista , Kista
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Liten yteffektiv lokal i Nod. Med tilltagen takhöjd och centralt läge i Kista.

Nu finns denna lilla pärla tillgänglig i Kista Nod, en välplanerad lokal med högt i tak och nyrenoverat badrum och pentry. I fastigheten finns restaurang, café, konferensanläggning, hörsal, reception och gym, samt närhet till tunnelbanan och service i Kista Centrum. Nod ligger strategiskt placerad, centralt i Kista, Sveriges främsta innovationskluster. Här trivs världsledande IT företag såväl som mindre startups och entreprenörer, forskare och techstudenter. En bra plats för företaget som vill hitta synergier inom innovation och teknik bland sina grannar. I huset sitter bl.a. Fujitsu, Stockholms Universitet och SSIS.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Borgarnäs 1, NOD (Hus 990)

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nod är en modern mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista med närhet till det mesta.

Närservice:

Promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett stort utbud av butiker och restauranger. I Nod finns Eatery, en uppskattad lunchrestaurang, konferensmöjligheter och en lobby som fungerar väl för spontana möten. I fastigheten finns även cykelparkering och omklädningsrum med dusch.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till T-bana, station Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger 15 minuters promenad bort.
Borgarfjordsgatan 6