Stampgatan 14

Trestad Center , Vänersborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

391 m²

Hyra

Årshyra, kontorslokal om 168 kvm, 103 824 kr (ledig fr o m 1/10). Årshyra, kontorslokal om 223 kvm, 137 145 kr.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
Kontorslokaler på Trestad Center! Två lokaler finns för uthyrning, fördelade på 7 respektive 8 kontorsrum (168-/223kvm). Kontorsrum av varierande storlek. där flera går bra att använda som grupprum-/konferensrum etc. Bra skyltläge, fria parkeringsplatser, god tillgänglighet med hiss samt restaurang i byggnadens markplan!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 391 616

Ytbeskrivning

Två kontorslokaler om 168 kvm respektive 223 kvm. Det mindre kontoret fördelar sig på 7 rum. Flera av rummen är stora och passar bra till konferensrum alternativt arbetsplats för flera. Det större kontoret fördelar sig på 8 rum. Även här är det möjligt att använda flera av kontoret till konferensrum-/grupprum, alternativt en arbetsplats för fler. Lokalerna har tillgång till ett stort kök samt wc-/hwc. Kontoren nås via trappor alternativt hiss.

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, el

Hyresinformation:

Årshyra, kontorslokal om 168 kvm, 103 824 kr (ledig fr o m 1/10). Årshyra, kontorslokal om 223 kvm, 137 145 kr.

Utförande

Planlösning:

Flexibla kontorslösningar med varierande storlek på separata kontorsrum alternativt kontor om 168 kvm respektive 223 kvm. Det mindre kontorsytan omfattar 7 kontorsrum och den större kontorsytan fördelar sig på 8 kontorsrum. Kontoren delar ett stort lunchrum och har tillgång till konferensrum. Tillgänglighetsanpassning med hiss och hwc. Restaurang finns i byggnadens entréplan.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri tillgång till parkeringsplatser, både för personal- och besökare.

Skyltläge:

Lokalen har ett mycket bra skyltläge mot riksväg 44.

Vägbeskrivning:

Bra belägen fastighet utmed riksväg 44, med närhet till både Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.

Stampgatan 14

Om Svensk Fastighetsrådgivning

På Svensk Fastighetsrådgivning erbjuder vi rådgivningstjänster till fastighetsägare vid försäljning samt förvärv av fastigheter och fastighetsbolag. Vi har förmedlat alla typer av kommersiella fastigheter de senaste 30 åren och gett råd vid både mindre transaktioner, 10-20 MSEK, till transaktioner upp till 500 MSEK. Vi tror att ett personligt nära engagemang med täta kontakter till slut ger nytta och kvalité för våra kunder som är både små och stora fastighetsägare. Vår etablerade ställning i Västsverige beror till stor del på närvaro, kontakter och marknadskännedom.

Svensk Fastighetsrådgivning

Norra Drottninggatan 27

451 31 Uddevalla

www.fastighetsradgivning.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsrådgivning