Pumpgatan 1

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

517 m²

Hyra

Tillträde

Vid överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

517 kvm på våning 11 - otrolig utsikt och toppmoderna lokaler!

I byggnaden Uni3 by Geely har du nu möjlighet till kontorslokaler i nytt modernt skick. Kontorsytan som finns tillgänglig är 517 kvm på våningsplan 11

Servicen i byggnaden kommer kunna erbjuda bland annat receptionsservice, cateringsservice och konferensmöjligheter. Det kommer även finnas möjlighet att skräddarsy de servicetjänster som önskas.

Parkeringsmöjlighet finns i parkeringsgaraget längst ner i byggnaden.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    517 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Vid överenskommelse

Utförande

Byggår:

2020

Våningsplan:

11 av 14

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kontoret är beläget intill älven, där det finns god möjlighet att avnjuta lunchpromenader.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns

Närservice:

I byggnaden ska det byggas en restaurang med ca. 600 sittplatser som kommer kunna erbjuda frukost, lunch och middag, samt även cateringmöjlighet. I bottenplan finner du även caféet DaMatteo och take-away restaurangen Gansu Köket. I området finner du ytterligare restauranger som erbjuder allt ifrån sallader till husmanskost. I närområdet finns även, hotell, butiker, lokaler för konferens och event och caféer.

Kommunikationer

Till Lindholmen finns det goda förbindelser med både buss och färja. Bara några meter från byggnaden finns busshållplatsen Pumpgatan, där busstrafiken går frekvent. Precis utanför byggs det just nu även en ny hållplats för färjan där du lätt kan ta dig till bland annat Stenpiren och Lilla Bommen.
Pumpgatan 1

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner