Victor Hasselblads gata 9

Högsbo/Sisjön , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

237 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Möjlighet att hyra kontor i representativ fastighet i Högsbo.

Nu finns möjlighet att hyra kontor om ca 233 kvm i representativ fastighet, med bra läge i Högsbo. Lokalen har mycket fönster med gott ljusinsläpp. Kontoret består av 9 kontorsrum i varierande storlek. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer informaton!.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

  • Total yta:

    237 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Våningsplan:

3

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Västra Frölunda är ett område som ligger sydväst om Göteborgs centrum. Från Majorna och Älvsborgsbron sträcker sig området längst västerleden och ställen såsom Önnered, Grimmered, Kungssten och Långedrag finns här. Västra Frölunda är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Det finns ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet.

Närservice:

Här finns stor tillgång till all slags närservice. Här finns även Göteborgs största köpcentrum, Frölunda Torg.

Kommunikationer

Det är ett strategiskt bra läge när det kommer till kollektivtrafik och motorväg. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området regelbundet och det tar endast 10-15 minuter att komma till Linnéplatsen. För övrigt finns det även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.
Victor Hasselblads gata 9

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor