Hyllie boulevard

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 10 000 m²

Hyra

Tillträde

2024-10-01

Beskrivning

  • Kontor

Möjlighet att flytta in i nybyggd kontorsfastighet med skyltläge och utsikt över Öresundsbron.

Hyllie har med sitt exceptionella läge etablerat sig som en naturlig nod i regionen. Här finns ett mycket brett utbud av service - med köpcentret Emporia, Malmö Arena och Malmömässan tillsammans med flertalet restauranger, hotell och träningsmöjligheter.

I vårt nya kontorsprojekt i Hyllie kommer vi att arbeta med det mänskliga välmåendet. Vi sätter de mänskliga behoven i centrum och fokuserar på de faktorer som gör att vi människor mår och presterar bra när vi är på vår arbetsplats. I Hyllie finns redan de givna förutsättningarna för att få ihop livspusslet – hit är det är lätt att pendla oavsett om du väljer bil, buss, tåg eller cykel. Ett parkeringshus kommer att byggas i direkt anslutning till huset vilket gör bilpendlandet enkelt. Dessutom löser du dina ärenden snabbt och lätt i anslutning till tiden du spenderar på kontoret. Här finns hela utbudet av service, restauranger och planerad livsmedelsbutik i bottenvåningen och utmärkta träningsmöjligheter som gym, sportcenter, badhus och löpspår i den direkta omgivningen.

Då husets placering erbjuder fri sikt i alla riktningar så kommer husets hyresgäster att kunna njuta av en enastående, milsvid utsikt över omgivningarna i alla väderstreck. Klara dagar tar du en paus i arbetet och blickar bort över det vackra Öresund. Husets fina placering utmed Ringleden möjliggör även för ett fantastiskt skyltläge på fasaden.

När det gäller kontorens utformning så tittar vi på NCC på hur vi, tillsammans med våra framtida hyresgäster, på bästa sätt utformar en plats där människor trivs, mår bra och ges möjlighet att utvecklas. Tillsammans gör vi hållbara val för att utforma er framtida arbetsplats. Vi arbetar med att hitta de bästa förutsättningarna för kontorets ljudmiljöer, luftkvaliteté och ljusinstallationer. Luft, ljud och ljus är faktorer som vi idag vet, i stor utsträckning, påverkar vårt mänskliga välmående. Vi tittar även på hur vi kan göra hållbara materialval, på hur vi kan uppmuntra till rörelse i lokalerna och på hur vi kan utforma inspirerande mötesplatser som bidrar till utbyte av idéer och kreativitet.

Ytterligare en fördel med våra nyproducerade lokaler är de låga driftskostnaderna och miljöcertifieringen. Fastigheten kommer att certifieras enligt BREEAM Excellent som tar ett helhetsgrepp kring byggnaden och den närliggande omgivningen. Det är ett objektivt bevis på att den håller hög kvalitet och verkligen lever upp till högt ställda miljömål.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 400 10 000

Bekvämligheter

Parkering
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

2024-10-01. Enligt överenskommelse

Teknisk information

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering i fastigheten

Skyltläge:

Fantastiskt skyltläge

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil, buss, tåg och cykel.
Hyllie boulevard

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

170 67 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB