Boråsvägen 5

Mölnlycke , Mölnlycke
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 - 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Kontor med lageryta i Mölnlycke.

Välkommen till Boråsvägen 5. Här erbjuds en bra kombilokal nära lederna. Lokalen är på totalt ca 400 m2 varav en lageryta om ca 100 m2. Lagerlokalen är utrustad med port och har en takhöjd om ca 2,95 m. Kontoret om ca 300 m2 ligger en våning upp och är idag utrustat med 8 kontorsrum i varierande storlek, pentry, konferensrum, terrass i söderläge och loungeyta. Om ni önskar hyra enbart något eller några kontorsrum och även en lageryta, så kan detta bli en perfekt yta för er. Parkeringsplatser finns. Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager/Logistik 150 400

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Härryda ligger omkring en mil sydost om centrala Göteborg. Den större bebyggelsen består av villor, radhus och kedjehus. Här finns det även stora industriområden där framgångsrika företag har sin verksamhet. I direkt anslutning till riksväg 27/40, ligger Mölnlyckes företagspark och Solstens industriområde. Du kan också hitta ett stort antal butiker, restauranger, livsmedelsbutiker samt kulturhus och bibliotek. I centrum finns möjlighet att tanka din bil, en gasstation och flera laddningsställen för ditt elbilsfordon.

Kommunikationer

Här är det lättillgängligt med både bil och buss.
Boråsvägen 5

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Fiskhamnsgatan 10

41458 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor