Kilsgatan 4

Centrum , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

424 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Letar du efter en central ledig kontorslokal i Göteborg som har det lilla extra? Då ska du titta närmare på den här lediga lokalen i kontorshuset ...

Letar du efter en central ledig kontorslokal i Göteborg som har det lilla extra? Då ska du titta närmare på den här lediga lokalen i kontorshuset Tennet i expansiva Lilla Bommen. Lokalen är på 424 kvm och har idag öppet landskap med mötesrum i olika storlekar, men den går också att slå ihop med lokalen intill och bildar då 634 kvm. Det här är en lokal som är flexibel och kan anpassas efter ert behov och verksamhet. Det finns också många fördelar med att vara hyresgäst i kontorshuset Tennet. Förutom en gemensam reception så finns här en populär lunchrestaurang, en ljusgård som inbjuder till umgänge samt tillgång till konferenslokaler i hög standard. Du kan dessutom lämna in din kemtvätt och kläder för lagning, bekvämt och enkelt. Känner du dig lite stel efter att ha jobbat länge på kontoret? Varför inte passa på att gå ett yogapass i byggnaden för att mjuka upp den stela kontorsryggen? Det här kontoret ligger centralt och med gångavstånd till Göteborgs centralstation och Innerstaden. Många fastigheter byggs nu i området och äldre byggnader utvecklas. Dessutom är den nya Hisingsbron nu klar. Det finns många anledningar att placera sitt företag här. Läs vårt kundcase "I Gullbergsvass har Omilon hittat rätt". Här berättar Henric Carlsson, som är koncernchef för Omilon, hur det är att vara hyresgäst i huset och i området. Området tillhörde då Gullbergsvass, men benämns nu Lilla Bommen. (reportaget gjordes december 2020, precis innan ljusgården uppdaterades med nya möbler).

Ytor

  • Total yta:

    424 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gullbergsvass 5:26

Byggår:

2001

Våningsplan:

2

Kilsgatan 4

Om Platzer Fastigheter AB

Hej, det är vi som är Platzer! Platzer är ett ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vi finns bara i Göteborg. Ingen annanstans. Helt enkelt därför att vi vill lägga all energi på det vi är bäst på – att skapa en stad som är bättre för våra hyresgäster, deras medarbetare och inte minst för göteborgarna. Och med vår vision siktar vi ännu högre: Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Vi äger, förvaltar och utvecklar cirka 70 fastigheter om drygt 800 000 kvadratmeter. Vi prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Platzer Fastigheter AB

Kämpegatan 7

401 23 GÖTEBORG

www.platzer.se

Fler annonser från Platzer Fastigheter AB