Knäppingsborgsgatan 2 B

Norrköping
Spara Dela
Spara Dela
Yta

84 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Charmig butikslokal

Här har du lokalen för din butik med charm och med ett läge mitt i Knäppingsborg. Du pysslar antagligen med en lite mindre verksamhet som butik, galleri eller showrum.

Övrig information

Övrigt:

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.

Ytor

  • Total yta:

    84 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Du kliver in i en fin entré med glastak, rymden i entrén gör dig glad och nyfiken. När du sedan kliver in i butikslokalen innfinner sig känslan av ombonat, mysigt och familjärt med de två rummen som butiken består av. I de bakre delarna finns fikarum med pentry och WC. Ett mindre lagerutrymme finns också för ett nära plocklager.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Närservice:

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.
Knäppingsborgsgatan 2 B

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Botkyrka, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås och Kungsbacka. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Castellum

0

www.castellum.se

Fler från Castellum