Kungsgatan 32

Magasinstan , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

174 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Vindskontor mitt på Kungsgatan

Högst upp i historisk fastighet mitt på den välkända paradgatan Kungsgatan finner ni detta fina och ljusa kontor. Lokalen har blandad planlösning med mötesrum, kontorsrum, storkontor och öppet landskap. Från kontoret har man utsikt över hustaken i ett område som är välkänt och strategiskt rätt med närhet till bra kommunikationer, trafikleder, parkering, shopping, mat och allt vad ett city läge har att erbjuda.

Ytor

  • Total yta:

    174 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

639

Byggår:

1844

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Vasakronans hyresgäster kan hyra garageplats i huset och i dess närhet. Observera takhöjden i garaget på Ekelundsgatan som har en fri höjd på 2,10 meter. Kontakta Vasakronan för mer information och uthyrning av plats. P-plats kan även hyras i parkeringshuset i Nordstan, i  APCOA:s parkeringshus Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7, tel 031 13 90 05 eller i P-hus City. Parkeringsmöjligheter finns också i parkeringshus Pedagogen på Sahlgrenskagatan 4, tel 031 774 37, Öppettider 6.30-21.00

Närservice:

Fastigheten är belägen mitt i centrala Göteborg. Kungsgatan erbjuder en stor variation av butiker och service. Magasinsgatan är känd för alla sina caféer och restauranger, där finns även en hel del butiker.  Närmsta spårvagnshållplatser är Domkyrkan och Grönsakstorget. På nära gångavstånd finns både Saluhallen (Kungstorget) och Feskekyrkan (Rosenlundsplatsen) där både lunch och delikatesser kan införskaffas. Närmsta matvaruhandel är Lidl,  Willys och ICA supermarket och nås med 3-4 minuters gång.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 15 minuter till fots. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.
Kungsgatan 32

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Götgatan 15

411 04 GÖTEBORG

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan