Brogatan 9

Mölndal , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Ljus lokal med många möjligheter mitt i Mölndals innerstad.

Ljus och fin lokal med stora fönster som vetter ut mot Mölndals Bro. Lokalen har en stor öppen yta samt ett antal angränsande mindre rum som tidigare har använts som behandlingsrum. Här finns det även ett litet pentry, duschar och omklädningsrum. Lokalen är mycket bra placerad mitt på Brogatan med en direkt närhet till Mölndals Resecentrum och Mölndal Galleria. Parkeringsplatser finns i direkt närhet till lokalen. Mölndals innerstad har under de senaste åren genomgått en omvandling och här finns idag ett stort antal nybyggda bostäder och den nybyggda Mölndal Galleria. Brogatan är en trevlig gågata med flertalet butiker, caféer och restauranger och det ombyggda torget i mitten. Mölndal Resecentrum är Västsveriges näst största kollektivtrafiknod med ca 3,5 miljoner resenärer som passerar varje år.

Ytor

  • Total yta:

    250 m2

Ytbeskrivning

Ljus och fin lokal med utmärkt läge i Mölndals innerstad.

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Omklädningsrum

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt beläget med närhet till E6 och Söderleden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

Butiken ligger på Brogaten som erbjuder en stor variation av handel och service. Här finns även Mölndals nya Galleria med alla bekvämligheter och service så som gym, restauranger, matbutik och shopping.

Kommunikationer

Direkt närhet till allmänna kommunikationer så som buss, pendeltåg, spårvagn och fjärrtåg.
Brogatan 9

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

170 67 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB