Första Långgatan 21

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

370 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Ett kontor om ca 370 kvm på femte våningen blir under våren ledigt på Första Långgatan 21. Kontoret har fin utsikt över hamninloppet och består av en blandning av kontor och öppen planlösning. Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Ytor

  • Total yta:

    370 m2

Omgivning

Närservice:

I området runt fastigheten finns många trevliga lunchrestauranger, gym, apotek, livsmedelsbutik och all annan service som centrum har att erbjuda.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen ett par hundra meter ifrån knutpunkten Järntorget och med hållplatsen Masthuggstorget precis utanför entrén. Tillgång till parkering finns.
Första Långgatan 21

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Fiskhamnsgatan 10

414 58 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor