Första Långgatan 19

Masthugget , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

145 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Under våren 2021 blir en lokal på Första Långgatan 19, våning 4, ledig. Lokalen består av ett antal kontor i blandade storlekar. I lokalen finns även ett större konferensrum. Lokalen är på ca 145 m². Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Ytor

  • Total yta:

    145 m2

Omgivning

Närservice:

I området Linné där fastigheten ligger finns gott om trevliga restauranger, gym, apotek, livsmedelsbutiker och allt annat som området runt Masthuggskajen har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta oss för att få veta mer eller för en visning av lokalen.

Kommunikationer

Fastigheten ligger ett par hundra meter ifrån Järntorget där det finns mycket goda kommunikationer. Hållplatsen Masthuggstorget ligger precis utanför entrén. Här finns även goda möjligheter att parkera.
Första Långgatan 19

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Sven Källfelts gata 206

426 71 Västra Frölunda

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor