Korsgatan 3

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara Dela
Yta

54 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Fint liten lokal inom vallgraven

På 4:e vån på Korsgatan 3 erbjuder vi nu en mindre lokal om 54 kvm. Lokalen är utformad med en öppen entré och två enskilda rum samt ett litet pentry. Välkommen att kontakta mig för visning!

Övrig information

Övrigt:

Här är man verkligen mitt i centrala Göteborg, Inom Vallgraven, och behöver inte ta många steg för att hitta banker, restauranger, hotell, barer och unika butiker som har det speciella och exklusiva som man inte hittar någon annanstans. Det är mycket goda förbindelser med såväl spårvagn som buss och den som kommer med flyg är, via flygbussarna, i city på cirka 25 minuter. Området är lättillgängligt hur man än väljer att transportera sig. Några kvarter bort ligger Stora Saluhallen som byggdes på skeppsvarvet Götaverken under 1880-talet. Här kan man nästan handla allt i matväg i de 40 butikerna och det finns också flera restauranger. På bekvämt gångavstånd når man Centralstationen, Lilla Bommen med Göteborgsoperan, Nordstan’ och Nils Ericssonterminalen med avgångar till hela länet. Ventilations- och kylsystem är anpassat efter dagens teknik för att få en god arbetsmiljö. Fastigheten har hiss.

Ytor

  • Total yta:

    54 m2

Utförande

Byggår:

1885

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Våra lokaler Inom Vallgraven Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället. Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på. I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg. Butiker och service Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor. Kommunikationer Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Korsgatan 3

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

40184 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler från Wallenstam AB