Södra Förstadsgatan 2

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

420 m²

Hyra

Tillträde

2023-07-01

Beskrivning

  • Kontor

Fantastiskt kontor i hjärtat av Malmö, måste bara ses!

En av våra härligaste och spännande lokaler, tycker vi iallafall! På hörnet S Förstadsgatan / Drottninggatan har vi möjligheten att erbjuda ett unikt kontor med utsikt över kanalen och takåsarna. Lokalen är i toppskick och har många fina detaljer och materialval. Det största rummet har ett fantastiskt fönster i norrläge, detta stora fönster ger rummet mycket karaktär.

Ytor

  • Total yta:

    420 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-07-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12121

Byggår:

1908

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten saknar garageplatser men det kan finnas möjlighet att hyra parkeringsplatser i någon av Vasakronans andra fastigheter. Kontakta Apcoa för eventuella parkeringsmöjligheter.  Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i parkeringshus såsom P-huset Anna. Detta parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö .

Närservice:

I området finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service. Förutom det breda utbudet i närområdet är fastigheten dessutom belägen nära gallerian Triangeln som har allt och lite till.

Kommunikationer

Fastigheten ligger strax intill Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 5 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Södra Förstadsgatan 2

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan