Lundby Hamngatan 24

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

305 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Här finner du en kontorslokal på plan två med egen entré och kök. Utanför finns det gott om parkeringsplatser. I gränslandet mellan Lindholmen och Frihamnen finns en ledig kontorslokal på 305 kvadratmeter. Här finner du en ljus lokal på plan två med egen entré. Utanför finns det gott om parkeringsplatser. Energiprestanda (värme, kyla, fastighetsel): 126 kWh/m2. Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

  • Total yta:

    305 m2

Lundby Hamngatan 24

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Sven Källfelts gata 206

426 71 Västra Frölunda

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor